CES 2018: Philips Hue komt naar de tuin


 Bron: OneMoreThing

CES 2018 is dé plaats voor kleine bedrijven om futuristische producten en ideeën tonen, maar ook grote namen weten de technologiebeurs steeds beter te vinden. Er zijn veel aankondigingen van Philips Hue. Het slimme verlichtingssysteem komt naar de tuin.

Hue Outdoor nog deze zomer verkrijgbaar

Na de woonkamer, wil Philips ook je achtertuin veroveren met slimme lampen die met een app of Siri of HomeKit te bedienen zijn. De fabrikant heeft een groot assortiment Hue-lampen voor buitengebruik aangekondigd. Er komen zowel witte als gekleurde lampen en Hue Outdoor moet nog in de zomer van 2018 verkrijgbaar zijn. Mooi voor wat extra sfeer bij de barbecue.

Details zijn nog schaars. Zo is nog niet bekend wat de lampen gaan kosten en welke varianten er komen. Het is ook nog niet duidelijk of de lampen op accu/zonne-energie werken of een vast stroompunt vereisen.

Hue Outdoor 16x9

Ook nieuwe Philips Hue-apps op komst

Naast lampen voor buitengebruik, heeft Philips ook nieuwe Hue-apps aangekondigd. De iOS-app wordt in het tweede kwartaal van 2018 grondig vernieuwd en krijgt een interface die het makkelijker moet maken om kleuren en scènes te kiezen. Daarnaast komt er een Hue-app voor Mac en PC waarmee je de lampen kunt laten reageren op muziek, films en games.

Een preview van Hue 3.0 voor iOS, welke in de lente verwacht wordt.