Deze 360 graden Bluetooth speaker is ook een beamer

Waar smartphones steeds groter worden, proberen makers van beamers de apparaatjes steeds kleiner te krijgen. En daar zijn ze behoorlijk goed in aan het worden. Het bedrijf Anker is namelijk bezig met een draagbare beamer, welke ongeveer net zo groot is als een blikje frisdrank. En het blikje is naast een projector ook nog eens een 360 graden Bluetooth speaker.

100 inch scherm in je zak

De mini beamer gaat onder de naam Nebula Capsule en is onlangs gelanceerd als Indiegogo project. Het apparaatje wordt door de makers gepromoot als “de meest geavanceerde pocket projector”. Het is als het ware een immens 100 inch display, dat gewoon in je zak past. De beelden zouden erg levendig en helder zijn, door de gebruikte Digital Light Processing technologie en IntelliBright algoritmes. Ook zou je gewoon van je series kunnen genieten met het licht aan, maar met 100 lumen is dat nog maar de vraag.

Draadloos films kijken of via HDMI

De Nebula Capsule draait op Android 7 Nougat en ondersteunt wifi. Je kunt er dus al je favoriete media apps op zetten, zoals Youtube, Spotify en Netflix. Ook kun je externe content van je smartphone, tablet of computer naar de beamer streamen via Airplay, Chromecast en Miracast. Er is zelfs een HDMI poort, voor als je graag nog met een draad zou willen werken.

Beamer of Bluetooth speaker?

Zoals we al zeiden is het blikje niet alleen een beamer, maar kun je hem ook als Bluetooth speaker gebruiken. Als je er alleen audio mee afspeelt gaat de batterij zo’n 40 uur mee. Wanneer je de Capsule als beamer gebruikt gaat deze tijd wel drastisch omlaag naar 2,5 uur. Maar je kunt hem redelijk snel weer opgeladen krijgen. Binnen 90 minuten zou hij namelijk alweer vol zijn en het is toch goed om af en toe een pauze te nemen van je films en series.

Capsule: The World’s Most Advanced Pocket Cinema

Verdere informatie op: seenebula.com

Je kan hem bestellen op: amazon.com