Steve Jobs gaat mogelijk de iPad 2 introduceren

Verschillende sites berichten over de aanwezigheid van Apple-voorman Steve Jobs op het iPad 2 evenement vanavond in San Francisco. Hij zou de nieuwe iPad willen introduceren. Jobs is nog altijd met ziekteverlof en schijnt er niet al te best aan toe te zijn. Of we Steve gaan zien vanavond is dus nog maar de vraag.

bron: macworld.nl

Mocht Jobs verschijnen, dan is de verwachting dat hij samen met andere mensen van Apple de iPad 2 zal onthullen. Waarschijnlijk zal hij het niet in z’n eentje doen.

De introductie van de iPad 2 is voor Apple wederom een belangrijke mijlpaal, en de aanwezigheid van Jobs zou voor veel mensen wel eens kunnen bijdragen aan het vertrouwen in het nieuwe apparaat. Dit, en misschien wil Jobs zijn fans een groot plezier doen door te verschijnen op het event.

Echter, de introductie van de iPad 2 zal wel professioneel moeten verlopen. Verschillende bronnen vragen zich of Jobs daar op dit moment wel het meest geschikt voor is. Aan de andere kant ging Jobs onlangs nog wel naar een belangrijke meeting met Obama en is hij zo nu en dan nog gespot op Apple’s Cupertino campus.

Vragen rondom de gezondheid van Steve Jobs hangen al wat langer in de lucht. Mocht Jobs zijn gezicht vanavond laten zien, dan zullen veel mensen (logisch) proberen in te schatten hoe hij er werkelijk aan toe is.

De betrokkenheid van Steve Jobs bij Apple is groot, hij lijkt zich drukker te maken om het bedrijf dan om zijn gezondheid. Diep respect voor Jobs mocht hij vanavond de iPad 2 introduceren!