Toepassingen

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren hebben we inmiddels meer produkten in huis, die ook onderling kunnen communiceren. Daar wordt echter nog maar op kleine schaal gebruik van gemaakt. We hebben wel een telefoon waar we muziek op kunnen luisteren, in bepaalde gevallen kunnen we er zelfs filmpjes op zien. De computer heeft onze muziek en foto’s al opgeslagen. We hebben onze beeldbuis TV ingeruild voor een moderne LCD TV.

Met simpele hulpmiddelen kunnen we echter data synchroniseren, zodat we op onze mobiele telefoon foto’s en video kunnen bekijken en met een druk op de knop staat deze foto of video dan ook direct afgebeeld op onze TV. Onze muziek bibliotheek is draadloos bereikbaar op de LCD-TV’s in huis, zo kunnen we naast muziek ook eenvoudig onze vakantie foto’s terugkijken op TV. Willen we onze achtergrondmuziek in de computer horen via de muziek installatie, dan kunnen deze bediend worden met de telefoon. De mogelijkheden groeien met de dag, ontwikkelingen gaan steeds verder. Er zijn inmiddels duizenden apps (programmaatjes op de mobiele telefoon) beschikbaar die je op de hoogte brengen van nieuws, sport, het weerbericht of die je mobiel laten communiceren met je sociale netwerken (Facebook, Hyves, Twitter) of die je de telefoon laten gebruiken als een luxe afstandsbediening. En de ontwikkeling van de apps is in volle gang, leveranciers van produkten laten apps ontwikkelen om een verkoopargument te hebben om hun produkt aan de man te brengen! En laten we nou eerlijk zijn: je zit in de auto, je komt thuis aan, de muziek die je via je iPhone in de auto luistert, gaat gewoon verder wanneer je hem thuis weer aanzet, je doet de verlichting in je huis aan met je iPhone, je print je laatste email vanuit je iPhone, allemaal draadloos!! Dat is toch gebruikersgemak!!

Bent u geïnteresseerd in de diverse mogelijkheden van deze toepassingen voor uw eigen situatie, neemt u dan contact met ons op.